donderdag 13 januari 2011

Werken New Yorklaan vanaf 18 Januari

Van 18 t.e.m. 31 januari 2011 wordt de brugdekvoeg op het complex van de New Yorklaan hersteld. Deze werkzaamheden vinden plaats op een cruciaal punt en zullen dus heel wat hinder met zich meebrengen.

De brugdekvoeg loopt over de ganse breedte van de rijbaan en wordt kant per kant afgewerkt. Om het verkeer op deze plaats toch doorgang te laten behouden, worden verkeerslichten geplaatst die het verkeer beurtelings in elke richting doorlaten.

Verkeersmaatregelen

Verkeer komende van Brugge (Baron de Maerelaan/Expresweg/N31) wordt omgeleid naar het ronde punt (einde Baron de Maerelaan), om daar om te keren en de afrit te nemen richting Knokke-Heist. De gebruikelijke afrit van de Baron de Maerelaan/Expresweg/N31 richting Knokke zal voor alle verkeer gesloten zijn.

Verkeer komende van Zeebrugge dorp/Knokke-Heist (Kustlaan) richting westelijke voorhaven en Brugge kan het complex zoals in de normale situatie blijven gebruiken maar zal aan de werken stapsgewijs doorgelaten worden door de tijdelijke verkeerslichten.

TIP: New Yorklaan vermijden = minder file

Verkeer komende van Brugge (Expresweg/N31) richting Oostelijke voorhaven, Zeebrugge dorp of Knokke-Heist rijdt best om via Havenrandweg Zuid en de Alfred Ronsestraat, en omgekeerd.

(bron: SEAMAIL/APZI)